NEWS ROOM

NEWS

ROOM

ePress uudistuu ja laajenee

03/22

ePress™ -digitaalinen lehtipalvelu uudistuu ja laajenee

Haluamme tiedottaa sinulle, hyvä kustantajakumppanimme ePress™ -palvelun tuoreimmista teknisistä uudistuksista, laajentuneesta palvelun jakelupisteiden verkostost sekä uusista kumppaniominaisuuksista, kuten ePress Partners & Analytics -hallinta ja raportointiportaalista.

ePress™ -uudistuksia pähkinänkuoressa

  • Yhdistimme ePress- sanomalehti- ja Magz -aikakauslehtipalvelut yhden ePress™ -palvelun ja käyttöliittymän alle. 
  • Paransimme palvelun käytettävyyttä monilla teknisillä uudistuksilla niin palvelun lukijoille kuin yhteistyökumppaneille.
  • Olemme kasvattaneet sekä lehtivalikoimaamme että digitaalisten lukupisteidemme verkostoa merkittävästi.
  • Julkaisimme uuden Partners & Analytics -analytiikka- ja raportointiportaalin palvelun kustantaja- ja jakelukumppaneille.
  • Julkaisemme uuden tukisivuston palvelun kumppaneille kattavalla materiaalipankilla palvelusta tiedottamiseen ja käyttäjien opastamiseen. 

ePress ja eMagz -palvelut yhdistyivät yhden ePress™ -käyttöliittymän alle

Olemme uudistaneet palvelun visuaalisen ilmeen ja tuomme kaikki ePress -sanomalehdet sekä eMagz -aikakauslehdet yhden ePress™ -palvelulupauksemme on tarjota kaikki lehdet yhdestä paikasta, helposti ja laiteriippumattomasti.

Siirry palveluun

Uusi ePress™ Partners & Analytics -hallinta- ja analytiikkaportaali

Olemme kehittäneet uuden, edistyksellisen ja helppokäyttöinen analytiikka- ja hallintaportaalin, jolla kustantaja- ja jakelijakumppanimme voivat seurata kaikkien julkaisuiden lukijamääriä, lukukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun parissa reaaliaikaisesti sekä tulostaa raportteja.

Lue lisää

Uusia asiakkaita ja kumppaneita

Olemme kasvattaneet ePress™ -lukupisteiden verkostoa uusilla jakeluyhteistyökumppaneilla. Vuoden alusta aikakauslehtien etäkäyttö on ollut saatavilla nyt myös Anders- ja Eepos-kirjastojen kirjastokortin haltijoille.

Kokkolan ja lähikuntien Anders-kirjastot ja Seinäjoen ja lähikuntien Eepos-kirjastot siirtyivät etäkäyttöisten aikakauslehtien ePress-käyttäjiksi tämän vuoden alussa. Uusien asiakkuuksien myötä, ePress-aikakauslehdet ovat nyt etäkäytettävissä yli 60 %:ssa Suomen kirjastoista.

Avaa ePress™ Support

Uusittu käyttöliittymä lukuisilla uusilla ominaisuusilla

Paransimme palvelun käyttäjäkokemusta lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Näitä ovat muunmuassa mahdollisuus rekisteröityä palveluun omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla, lehtien lisääminen suosikeiksi ja sähköposti-ilmoitukset omien suosikkilehtien uusien numeroiden ilmestymisestä.

Julkaistaan viikolla 11

Uusia lehtiä ja kustantajia palvelussa

ePress-palvelun Pohjoismainen valikoima kasvaa, kun palveluun tulee Norjalaisen Schibstedin: Aftenposten, Askøyværingen, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen, Lindesnes, Lister, Stavanger Aftenblad, Strilen ja Vestnytt.

Aikakauslehtien valikoima on täydentynyt mm. Suomen Lehdistöllä, Koti- ja Maaseutu -lehdellä ja Puutarha-Sanomilla.

Lisäksi kirjastot voivat nyt halutessaan tilata Ilkka-Pohjalaisen luettavaksi myös kirjastokorttitunnistautumisella.

Uusi ePress™ Support -tukisivusto palvelun jakelukumppaneille

Tarjoamme ePress™ -palvelun jakelukumppaneille kattavan tukisivuston sekä markkinointimateriaalien aineistopankin pavelun saatavuudesta tiedottamiseen sekä käytäjien opastamiseen. Tukisivustolta löydät helposti niin itse tulostettavat opaste- ja markkinointimaterialit, painoaineistot sekä ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin palvelun käytöstä informoimiseen liittyen.

Osallistu kyselyymme ja voita tablet-tietokone toimipisteeseesi

Haluatko osallistua palvelumme kehittämiseen? Osallistu asiakaskyselyymme ja auta meitä parantamaan palveluamme. Samalla osallistut tablet-tietokoneen arvontaan toimipisteeseesi.

Osallistu kyselyyn

ePress™ -palvelussa mukana olevia kirjastoja

ePress™ -palvelun jakelupisteiden verkosto kasvaa jatkuvasti ja palvelu on kuluttajien saatavilla jo sadoissa lukupisteissä. Missiomme on tarjota paras digitaalisten lehtien lukupalvelu kaikille kirjastoille ja heidän asiakkailleen.