Miksi liittyä ePress™ -palveluun?

ePress™ kasvattaa digitaalisten lehtien ja julkaisuiden levikkiä sekä tilausmyyntiä

ePress™ julkaisupalvelun kulmakivenä on tarjota kattava ja korkealaatuinen digitaalisten lehtien sekä julkaisuiden valikoima lukijoilleen helposti ja laiteriippumattomasti. Olitpa sitten pieni tai suuri kustantaja, tarjoaa ePress™ sinulle julkaisualustan, jolla tavoitat lukijasi niin paikallisesti kuin maailmallakin. Liittymällä palveluumme, kasvatat myös julkaisuidesi tilausmyyntiä ja levikkiä.

ePress™ kustantantajana saat käyttöösi edistyksellisen ePress™ Partners & Analytics -hallintapaneelin, jolla seuraat lukijamääriä ja lukukertoja reaaliajassa sekä luot liiketoimintasi tarvitsemat raportit ja analytiikan helposti.

Varaa 15 min ePress™ esittely
ePress™ digitaaliset lehtihyllyt

Tavoita lukijasi satojen digitaalisten ePress™ -lehtihyllyjen kautta

ePress™ kustantajakumppanina tavoitat lukijasi satojen digitaalisten lehtihyllyjemme kautta tehokkaasti ja laiteriippumattomasti. Jakelupisteitämme ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laadukkaita lukuelämyksiä omille asiakkailleen.

Tutustu ePress™ palvelussa
ePress™ Partners & Analytics

Edistyksellinen ja helppokäyttöinen analytiikka- ja hallintaportaali

ePress™ Partners & Analytics on helppokäyttöinen analytiikka- ja hallintaportaali, jolla seurataan kaikkien julkaisuiden lukijamääriä, lukukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun parissa reaaliaikaisesti. Kirjautuessasi ePress™ Partners & Analytics -palveluun organisaatiosi tunnuksilla, näet selkeästi reaaliaikaisen yhteenvedon statistiikasta, päivittäiset tilastot sekä navigoit helposti laajempiin analytiikka- ja raportointiosioihin.

ePress™ Partners & Analytic
ePress™ News Feed

Reaaliaikainen uutissyöte kaikilta suurimmilta uutis- ja mediataloilta

ePress™ julkaisualusta sisältää painettujen lehtien digitaalisten näköisversioiden lisäksi myös ePress™ News Feedin, joka kokoaa kaikkien suurimpien uutis- ja mediatalojen uutiset palvelun etusivulle reaaliajassa. Palvelun käyttäjä löytää näin kaikki sekä sanoma- ja aikakauslehdet kuin uutisetkin helposti samalta käyttöliittymältä, ilman siirtymistä selainikkunasta tai sovelluksesta toiseen.

Tutustu ePress™ palvelussa

Liity ePress™ -kustantajien joukkoon

Kustantaja, liity ePress™ palveluun ja kasvata julkaisuidesi levikkiä

Haluatko kuulla lisää? Varaa 15 minuutin ePress™ -esittely asiantuntijamme kanssa!

Varaa ePress™ -esittely