Miksi liittyä ePress® -palveluun?

ePress® kasvattaa digitaalisten lehtien ja julkaisuiden levikkiä sekä tilausmyyntiä

ePress® julkaisupalvelun kulmakivenä on tarjota kattava ja korkealaatuinen digitaalisten lehtien sekä julkaisuiden valikoima lukijoilleen helposti ja laiteriippumattomasti. Olitpa sitten pieni tai suuri kustantaja, tarjoaa ePress® sinulle julkaisualustan, jolla tavoitat lukijasi niin paikallisesti kuin maailmallakin. Liittymällä palveluumme, kasvatat myös julkaisuidesi tilausmyyntiä ja levikkiä.

ePress® kustantantajana saat käyttöösi edistyksellisen ePress® Partners & Analytics -hallintapaneelin, jolla seuraat lukijamääriä ja lukukertoja reaaliajassa sekä luot liiketoimintasi tarvitsemat raportit ja analytiikan helposti.

Varaa 15 min ePress® esittely
ePress® digitaaliset lehtihyllyt

Tavoita lukijasi satojen digitaalisten ePress® -lehtihyllyjen kautta

ePress® kustantajakumppanina tavoitat lukijasi satojen digitaalisten lehtihyllyjemme kautta tehokkaasti ja laiteriippumattomasti. Jakelupisteitämme ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laadukkaita lukuelämyksiä omille asiakkailleen.

ePress® lukupisteet
ePress® Partners & Analytics

Edistyksellinen ja helppokäyttöinen analytiikka- ja hallintaportaali

ePress® Partners & Analytics on helppokäyttöinen analytiikka- ja hallintaportaali, jolla seurataan kaikkien julkaisuiden lukijamääriä, lukukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun parissa reaaliaikaisesti. Kirjautuessasi ePress® Partners & Analytics -palveluun organisaatiosi tunnuksilla, näet selkeästi reaaliaikaisen yhteenvedon statistiikasta, päivittäiset tilastot sekä navigoit helposti laajempiin analytiikka- ja raportointiosioihin.

ePress® Partners & Analytics
ePress Audio®

Palvelun suosituimmat lehdet ja artikkelit myös kuuneltavissa

ePress® tuo palvelun suosituimmat julkaisut ja artikkelit myös kuunneltavina ääniversioina. Kuunneltavien julkaisuiden lukumäärä kasvaa jatkuvasti ja parantaa palvelun käytettävyyttä sekä saavutettavuutta.

ePress Audio®
ePress® News Feed

Reaaliaikainen uutissyöte kaikilta suurimmilta uutis- ja mediataloilta

ePress® julkaisualusta sisältää painettujen lehtien digitaalisten näköisversioiden lisäksi myös ePress® News Feedin, joka kokoaa kaikkien suurimpien uutis- ja mediatalojen uutiset palvelun etusivulle reaaliajassa. Palvelun käyttäjä löytää näin kaikki sekä sanoma- ja aikakauslehdet kuin uutisetkin helposti samalta käyttöliittymältä, ilman siirtymistä selainikkunasta tai sovelluksesta toiseen.

Tutustu ePress® palvelussa

Liity ePress® -kustantajien joukkoon

Kustantaja, liity ePress® palveluun ja kasvata julkaisuidesi levikkiä

Haluatko kuulla lisää? Varaa 15 minuutin ePress® -esittely asiantuntijamme kanssa!

Varaa ePress® -esittely Lisää julkaisusi ePress® -palveluun