Saavutettavuusseloste

Sitoumuksemme palvelun saavutettavuuteen

Olemme ePressillä sitoutuneita tilaajiimme. Käytätpä sitten aputekniikoita, kuten näytönlukijaa, suurennuslasia, äänentunnistusohjelmistoa tai kytkintekniikkaa, tai jos huomaat, että sinulla on muita saavutettavuustarpeita, uskomme, että kaikkien tilaajamme pitäisi pystyä käyttämään palveluamme verkkosivustoamme ja mobiilisivustoamme. Koska omaksumme monimuotoisuuden ja palvelun helpon saavutettavuuden arvot kaikessa toiminnassamme, missionamme on tehdä ePressistä valinta vapaa-ajan lukemiseen kaikille yksilöille.

Kuinka saavutamme tavoitteemme?

Asetamme korkeat vaatimukset verkkopalveluidemme saavutettavuudelle ja pyrimme varmistamaan, että noudatamme kaikkia lakeja ja ohjeita. Ammattitiimimme on omistautunut tekemään verkkosivustomme ja mobiilisivustomme käyttökokemuksesta parhaan mahdollisen, ja teemme yhteistyötä edunvalvontaryhmien, alan kumppaneiden ja toimittajien kanssa tunnistaaksemme alueita, jotka kaipaavat parannusta.

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 Level AA tunnustetaan ja tunnustetaan kansainväliseksi standardiksi ja arviontityökaluksi. Pyrimme täyttämään nämä standardit ja testaamme säännöllisesti sivustoamme varmistaaksemme vaatimustenmukaisuuden. Sisällytämme esteettömyyden ja osallistavan suunnittelun kiinteäksi osaksi kaikkea digitaalista työtämme: projektin suunnittelussa, toteutuksessa ja tilaajapalautteen perusteella tehtävissä sivuston parannuksissa. Teemme yhteistyötä vaikuttamisryhmien, saavutettavuus- ja käytettävyysasiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme, että sivustomme toimivat oikein. Opimme aina. Tiimimme oppivat kaikesta tekemästämme, ja pyrimme aina parantamaan suorituskykyä, nopeutta ja saavutettavuutta.

Toimenpiteitä saavutettavuuden parantamiseksi

Panostamme toiminnassamme erityisesti seuraaviin osa-alueisiin varmistaaksemme, että verkkosivustomme ja mobiilisivustomme ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä kaikille tilaajille:

Sivuston rakenne: Pyrimme käyttämään epress.fi -verkkosivustolla sekä sovelluksissa sopivia otsikoita, luetteloita, kappaleita ja muita muotoiluominaisuuksia, jotta tilaajat voivat ymmärtää sisällön ja navigoida helpommin aputekniikan avulla.

Tekstin vastineet: Ihmiset, jotka eivät näe kuvia tai kuule ääntä, saattavat tarvita jonkinlaista korvikkeellista esitystapaa ollakseen vuorovaikutuksessa sivustojemme kanssa. Pyrimme varmistamaan, että kuvamme ja multimediamme ovat täysin käytettävissä vaihtoehtoisen tekstin, kuvatekstien ja transkriptien kautta.

Täysi näppäimistön käyttö: Pyrimme varmistamaan, että kaikkea rakentamaamme voidaan käyttää näppäimistön avulla.

Sivuston johdonmukaisuus: Pyrimme yhtenäiseen tapaan rakentaa verkkosivustomme ja mobiilisivustomme. Ymmärrettyäsi sivustomme navigoinnin periaatteen, tavoitteenamme on, että pystyt käyttämään sekä verkkosivustoa että mobiilisivustoamme yhdenmukaisesti.

Tarvitsetko apua tai haluatko antaa palautetta?

Lähetä meille palautetta: jos pidät epress.fi ja mobiilisivustosta tai jos sinulla on ongelmia, kerro siitä meille.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@epress.fi

Lue lisää

W3C:n Web Accessibility Initiative (WAI) Resursseja, strategioita ja ohjeita, jotka auttavat tekemään verkosta täysin käytettävän kaikille.