ePress™ HotSpot

ePress™ HotSpot tarjoaa lukuelämyksen jakelupisteen Wi-Fi-verkon kautta

ePress™ HotSpot on digitaalinen lehtihylly ja lukupiste, jonka käyttöoikeudet lukija saa lukupisteen tarjoavan jakelijan toimipisteessä. HotSpot mahdollistaa palvelun käyttämisen käyttäjien omilla laitteilla jakelukumppanin määrittelemissä tiloissa, joko avoimen tai kirjautumista vaativan Wi-Fi -yhteyden kautta. ePress™ HotSpot -lukupisteet ovat helposti löydettävissä ja tunnistettavissa jakelukumppaneillemme toimitettavan markkinointi- ja opastemateriaalien avulla, sekä palvelun HotSpot -karttahaun kautta.

ePress™ lukupisteet
ePress™ HotSpot

ePress™ News Feed – reaaliaikainen uutispalvelu

ePress™ julkaisualusta sisältää painettujen lehtien digitaalisten näköisversioiden lisäksi myös ePress™ News Feedin, joka kokoaa kaikkien suurimpien uutis- ja mediatalojen uutiset palvelun etusivulle reaaliajassa. Palvelun käyttäjä löytää näin kaikki sekä sanoma- ja aikakauslehdet kuin uutisetkin helposti samalta käyttöliittymältä, ilman siirtymistä selainikkunasta tai sovelluksesta toiseen.

Tutustu ePress™ -palvelussa

ePress™ -lukupisteitä

Kiinnostuitko ePress™ HotSpot -palvelusta?

Haluatko kuulla lisää? Varaa 15 minuutin ePress™ -esittely asiantuntijamme kanssa!

Varaa ePress™ -esittely