Miksi liittyä ePress™ -palveluun?

ePress™ tuo satojen digitaalisten lehtien valikoiman sinun asiakkaillesi

ePress™ palvelu tuo kaikki suurimpien kustantajien sanoma- ja aikakauslehdet asiakkaidesi käyttöön helposti ja laiteriippumattomasti.

ePress™ -palvelu tarjotaan käyttäjille digitaalisten lukupisteiden kautta. Lukupisteiksi sopivat esimerkiksi kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, erilaiset aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota markkinoiden laajimman digitaalisten lehtien valikoiman asiakkailleen. Palveluun sisältyy myös reaaliaikainen uutispalvelu, joka lisää asiakkaidesi viihtyvyttä ja kokonaisvaltaista palvelukokemusta.

Varaa ePress™ -esittely
ePress™ -lukupisteet

ePress™ -lukupiste parantaa viihtyvyyttä ja palvelukokemusta toimipisteessäsi

ePress™ -palvelun jakelu tapahtuu palvelun jakelukumppanien tarjoamien lukupisteiden kautta. Jakelukumppani voi tarjota palvelua toimipisteensä asiakaspäätelaitteiden kautta, Wi-Fi-yhteyden kautta asiakkaiden omille laitteille tai etäkäyttönä. ePress™ -lukupisteet ovat helposti löydettävissä ja tunnistettavissa jakelukumppaneillemme toimitettavan markkinointi- ja opastemateriaalien avulla, sekä lukupisteiden karttahaun kautta.

Tutustu ePress™ -jakeluun
ePress™ Partners & Analytics

ePress™ Partners & Analytics – reaaliaikainen analytiika- ja raportointiportaali

ePress™ jakelukumppanina saat käyttöösi ePress™ Partners & Analytics raportointityökalun, jonka mahdollistaa palvelun käytön ja käyttäjämäärien reaaliaikaisen seurannan. ePress™ Partners & Analytics on web-pohjainen analytiikkatyökalu, johon kirjaudut yrityksellesi luoduilla tunnuksilla. Reaaliaikaisen analytiikan lisäksi saat ePress -palvelun käyttöön liittyvän datan sekä raportit sähköpostiisi kuukausittaisina yhteenvetoina.

ePress™ Partners & Analytic
ePress™ Support

ePress™ huolehtii siitä, että asiakkaasi löytävät palvelun ja nauttivat sen käytöstä

ePress™ jakelukumppanina varmistat, että asiakkaasi viihtyvät lukuelämysten parissa ja parannat palvelukokemusta toimipisteessäsi. Helppokäyttöisen ja laiteriippumattoman palvelun lisäksi saat käyttöösi markkinointi- ja opastusmateriaalin lukijoiden opastamiseen sekä palvelun löytämiseen ja käyttämiseen valintasi mukaan niin paikan päällä, HotSpotin kautta tai etänä.

ePress™ Support-materiaalit
ePress™ News Feed

Reaaliaikainen uutissyöte kaikilta suurimmilta uutis- ja mediataloilta

ePress™ julkaisualusta sisältää painettujen lehtien digitaalisten näköisversioiden lisäksi myös ePress™ News Feedin, joka kokoaa kaikkien suurimpien uutis- ja mediatalojen uutiset palvelun etusivulle reaaliajassa. Palvelun käyttäjä löytää näin kaikki sekä sanoma- ja aikakauslehdet kuin uutisetkin helposti samalta käyttöliittymältä, ilman siirtymistä selainikkunasta tai sovelluksesta toiseen.

Tutustu ePress™ -palvelussa

Liity ePress™ -jakelijoiden joukkoon

Jakelija, liity ePress™ palveluun ja tarjoa lukuelämys asiakkaillesi

Haluatko kuulla lisää? Varaa 15 minuutin ePress™ -esittely asiantuntijamme kanssa!

Varaa ePress™ -esittely