Miksi liittyä ePress® -palveluun?

ePress® tuo satojen digitaalisten lehtien valikoiman sinun asiakkaillesi

ePress® palvelu tuo kaikki suurimpien kustantajien sanoma- ja aikakauslehdet asiakkaidesi käyttöön helposti ja laiteriippumattomasti.

ePress® -palvelu tarjotaan käyttäjille digitaalisten lukupisteiden kautta. Lukupisteiksi sopivat esimerkiksi kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, erilaiset aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota markkinoiden laajimman digitaalisten lehtien valikoiman asiakkailleen. Palveluun sisältyy myös reaaliaikainen uutispalvelu, joka lisää asiakkaidesi viihtyvyttä ja kokonaisvaltaista palvelukokemusta.

Varaa ePress® -esittely
ePress® -lukupisteet

ePress® -lukupiste parantaa viihtyvyyttä ja palvelukokemusta toimipisteessäsi

ePress® -palvelun jakelu tapahtuu palvelun jakelukumppanien tarjoamien lukupisteiden kautta. Jakelukumppani voi tarjota palvelua toimipisteensä asiakaspäätelaitteiden kautta, Wi-Fi-yhteyden kautta asiakkaiden omille laitteille tai etäkäyttönä. ePress® -lukupisteet ovat helposti löydettävissä ja tunnistettavissa jakelukumppaneillemme toimitettavan markkinointi- ja opastemateriaalien avulla, sekä lukupisteiden karttahaun kautta.

ePress® -lukupisteet
ePress® Partners & Analytics

ePress® Partners & Analytics – reaaliaikainen analytiika- ja raportointiportaali

ePress® jakelukumppanina saat käyttöösi ePress® Partners & Analytics raportointityökalun, jonka mahdollistaa palvelun käytön ja käyttäjämäärien reaaliaikaisen seurannan. ePress® Partners & Analytics on web-pohjainen analytiikkatyökalu, johon kirjaudut yrityksellesi luoduilla tunnuksilla. Reaaliaikaisen analytiikan lisäksi saat ePress -palvelun käyttöön liittyvän datan sekä raportit sähköpostiisi kuukausittaisina yhteenvetoina.

ePress® Partners & Analytics
ePress® Support

ePress® huolehtii siitä, että asiakkaasi löytävät palvelun ja nauttivat sen käytöstä

ePress® jakelukumppanina varmistat, että asiakkaasi viihtyvät lukuelämysten parissa ja parannat palvelukokemusta toimipisteessäsi. Helppokäyttöisen ja laiteriippumattoman palvelun lisäksi saat käyttöösi markkinointi- ja opastusmateriaalin lukijoiden opastamiseen sekä palvelun löytämiseen ja käyttämiseen valintasi mukaan niin paikan päällä, HotSpotin kautta tai etänä.

ePress® opastemateriaalit
ePress Audio®

Palvelun suosituimmat lehdet ja artikkelit myös kuuneltavissa

ePress® tuo palvelun suosituimmat julkaisut ja artikkelit myös kuunneltavina ääniversioina. Kuunneltavien julkaisuiden lukumäärä kasvaa jatkuvasti ja parantaa palvelun käytettävyyttä sekä saavutettavuutta.

ePress Audio®
ePress® News Feed

Reaaliaikainen uutissyöte kaikilta suurimmilta uutis- ja mediataloilta

ePress® julkaisualusta sisältää painettujen lehtien digitaalisten näköisversioiden lisäksi myös ePress® News Feedin, joka kokoaa kaikkien suurimpien uutis- ja mediatalojen uutiset palvelun etusivulle reaaliajassa. Palvelun käyttäjä löytää näin kaikki sekä sanoma- ja aikakauslehdet kuin uutisetkin helposti samalta käyttöliittymältä, ilman siirtymistä selainikkunasta tai sovelluksesta toiseen.

Tutustu ePress® -palvelussa

Liity ePress® -jakelijoiden joukkoon

Jakelija, liity ePress® palveluun ja tarjoa lukuelämys asiakkaillesi

Haluatko kuulla lisää? Varaa 15 minuutin ePress® -esittely asiantuntijamme kanssa!

Varaa ePress® -esittely