ePress Audio®

Suosituimmat sanoma- ja aikakauslehdet myös kuunneltavissa

Lehtivalikoimamme kasvaa jatkuvasti uusilla mielenkiintoisilla ja korkealaatuisilla sisällöillä. Samalla tavalla haluamme panostaa myös palvelumme käytettävyyden ja helpon saavutettavuuden jatkuvaan kehittämiseen. ePress Audio® -tuo palvelun suosituimmat sanomalehdet ja aikakauslehdet käyttäjilleen myös kuunneltavina ääniversioina.

ePress Audio® -ääniversiot toteutetaan edistyksellisellä ”text-to-speech” teknologialla, joka mahdollistaa tekstisisältöjen jakamisen korkealaatuisena äänisyötteenä, eli puheena jota ihmiskorvan on vaikea erottaa aidon ihmisen lukemasta tekstistä. Panostamme teknologian kehitykseen, sekä valikoiman jatkuvaan kasvuun.

ePress® lehtihylly
ePress Audio™

Näin kuuntelet artikkeleita ePress® -digitaalisessa lehtipalvelussa

• Kirjaudu sisään ePress® -palveluun tunnuksillasi.
  • Valitse haluamasi lehti, jota haluat kuunnella.
  • Paina “Kuuntele tämä numero” -painiketta.
  • Seuraa mediasoittimen ohjeita ja valitse haluamasi artikkelit.
  • Nauti sisällöistä kuulokkeiden tai laitteen kaiuttimien kautta.
ePress® lehtihylly
ePress® Partners & Analytics

ePress® Partners & Analytics -palvelun käytön seurantaportaali

ePress® Partners & Analytics- palvelun edistykselliset raportointiominaisuudet tarjoavat kumppaneille monipuolisen valikoiman yksityiskohtaisia raportteja sekä analyyseja aineiston käytöstä. Yhteenvetoja voi luoda ja tarkastella graafisessa sekä taulukkomuodossa.Raportit ovat ladattavissa ja tulostettavissa pdf- ja csv-muodoissa.

Partners & Analytics

Varaa ePress® -esittely

Varaa 15 minuutin ePress® -esittely asiantuntijamme kanssa palvelustamme ja sen ominaisuuksista!

Varaa ePress® -esittely