ePress™ Distributor Support

ePress™ Distributor Support -sivultamme löydät ja lataat kaikki tarvitsemasi painoaineistot sekä tulostettavat materiaalit asiakkaidesi tiedottamiseen ja opastamiseen ePress™ -palvelun saatavuudesta ja käytöstä toimipisteessäsi. Tältä sivulta löydät myös ohjeita sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ePress™ -palvelusta ja sen käytöstä.

Info- ja opastemateriaalit ePress™ -kumppaneille

Valitse haluamasi info- ja opastemateriaalit luettelosta ja lataa PDF-aineistot koneellesi zip-tiedostona. Aineistot sisältävät sekä itse tulostettavat ja koottavat materiaalit että digipainokelpoiset tiedostot leikkuumerkkeineen.

Tarrat ja mini-flyerit
Tulosta joko tarralle tai paperille

Lataa pdf (zip)

Flyerit
Valmiit aineistot A5 ja A6 kokoihin

Lataa pdf (zip)

Julisteet
A3 tulostus- ja painoaineisto

LATAA PDF (zip)

Pöytäständit
2- ja 3-sivuiset pöytäständit

Lataa pdf (zip)

Some-materiaalit
Jpeg -kuvat some- ja sähköpostikäyttöön

Lataa pdf (zip)

ePress™ -logot
Logotiedostot käytettäväksi materiaaleissa

Lataa pdf (zip)

Tiedota asiakkaitasi ePress™ -palvelun saatavuudesta

Tulosta info- ja opastemateriaalit näkyville paikoille tiloissasi.

Hyödynnä näkyvyytesi ePress™ -jakelukumppanina

Tule nähdyksi ePress™ -jakelupiste-verkostossa ja omissa kanavissasi.

Briiffaa henkilökuntasi opastamaan asiakkaitasi

ePress™ -palvelun käyttö on tehty helpoksi niin lukijalle kuin jakelijalle.

Kysymyksiä ja vastauksia ePress™ -julkaisualustasta

ePress™ palvelun käyttö

Kuinka voin lukea ePress™ lehtiä?

ePress™ -julkaisupalvelun lehdet löytyvät palvelustamme osoitteessa www.epress.fi. Palvelu toimii digitaalisten lehtien sekä julkaisuiden jakelualustana minkä tahansa internet-yhteydellä varustetun laitteen selaimella ilman erillisten sovellusten tai lisäosien asentamista.

Lukeaksesi ePress™ -palvelun lehtiä tarvitset lukuoikeuden. Näitä taroavat ePress™ -palvelun kumppaniverkostoon kuuluvat jakelu- eli lukupisteet niin toimipisteissään paikan päällä, HotSpot -yhteyden kautta tai etänä.

Mitä ovat ePress™ -jakelu -ja lukupisteet?

ePress™ -julkaisupalvelu toimii sanoma- ja aikakauslehtien kustantajien digitaalisten julkaisuiden (e-lehdet, näköislehdet) jakelukanavana ePress™ -jakelupisteissä, joita ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laajan ja korkeatasoisen lehtivalikoiman sekä reaaliaikaisen uutispalvelun omille asiakkailleen.

ePress™ -jakelu -ja lukupisteiden verkosto kasvaa jatkuvasti ja sinua lähimmän lukupisteen löydät kätevästi palvelumme etusivulta.

Mikä on ePress™ HotSpot

ePress™ HotSpot on jakelukumppaneidemme Wifi-verkon kautta tapahtuva lukuoikeuksien tarjoaminen palveluumme. HotSpot mahdollistaa palvelun käyttämisen käyttäjien omilla laitteilla jakelukumppanin määrittelemissä tiloissa, joko avoimen tai kirjautumista vaativan Wifi-yhteyden kautta. ePress™ HotSpot -lukupisteet ovat helposti löydettävissä ja tunnistettavissa jakelukumppaneillemme tarjoamiemme palvelun markkinointi- ja opastemateriaalien avulla sekä palvelun HotSpot -lukupisteiden karttahaun kautta.

ePress™ jakelijoille

Mitä etua on liittyä ePress™ -jakelijaksi?

ePress™ -jakelukumppanina tarjoat laajimman ja korkealaatuisen, satojen digitaalisten lehtien ja julkaisuiden lukuvalikoiman omille asiakkaillesi, niin paikan päällä toimipisteessäsi, kuin HotSpot -Wifi-verkkosi kautta tai etäluettavana.

Tarjoamalla ePress™ -lukuelämyksen asiakkaallesi, parannat asiakastyytyväisyyttä sekä asiakaskokemuksia palveluidesi parissa. ePress™ -jakelupisteiden verkosto kasvaa jatkuvasti, ja tuo lisäarvoa niin nykyisten asiakkaiden palveluun kuin uusien tavoittamiseen heitä kiinnostavan palvelun myötä.

ePress™ -jakelukumppanina saat käyttöösi kattavan support-materiaalipankin palvelun markkinointiin ja opastukseen toimipisteessäsi, sekä edistyksellisen ePress™ Partners & Analytics -hallintapaneelin, asiakkaidesi palvelun käytön seuraamiseen ja raportointiin reaaliajassa.

Kuinka liityn ePress™ -jakelijaksi?

ePress™ -sanoma- ja aikakauslehtien valikoima sekä jakelupisteiden verkosto kasvaa jatkuvasti. Tarjoamme niin julkiselle- kuin yksityiselle sektorille helpon ja vaivattoman avaimet-käteen-palvelumallin ePress™ -palvelun tarjoamiseksi omille asiakkailleen.

  1. Varaa 15 minuutin ePress™ -videoesittely kanssamme.
  2. Kumppanuussopimus ja asiakastilin avaaminen.
  3. Palvelun opaste- ja markkinointimateriaalien tulostus.
  4. Reaaliaikainen seuranta ja raportointi.
Kuinka seuraan palvelun käyttöä?

ePress™ jakelijana saat käyttöösi edistyksellisen ePress™ Partners & Analytics hallintapaneelin, jolla seuraat lukijamääriä, lukukertoja sekä lukuaikoja ja lukijoiden käyttäytymistä julkaisujen parissa reaaliaikaisesti. Analytiikan lisäksi toimitamme kumppanillemme kaiken tarvittavan datan, raportit sekä yhteenvedot myös sähköposti-ilmoituksina.

ePress™ kustantajille

Mitä etua on julkaista ePress™ -palvelussa?

Lisäämällä julkaisusi ePress™ -julkaisupalveluun tavoitat lukijasi nopeasti kasvavassa jakelupisteverkostossamme tehokkaasti ja laiteriippumattomasti. ePress™ -jakelupisteitä ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laajan ja korkeatasoisen lehtivalikoiman sekä reaaliaikaisen uutispalvelun omille asiakkailleen.

Olitpa sitten pieni tai suuri kustantaja, tarjoaa ePress™ sinulle julkaisualustan, jolla tavoitat lukijasi niin paikallisesti kuin maailmallakin. Liittymällä palveluumme, kasvatat myös julkaisuidesi tilausmyyntiä ja levikkiä.

Kuinka liityn ePress™ -kustantajaksi?

ePress™ -sanoma- ja aikakauslehtien valikoima sekä jakelupisteiden verkosto kasvaa jatkuvasti. Tarjoamme niin pienemmille kuin suuremmillekin kustantajille helpon avaimet-käteen-palvelumallin uusien lukijoiden tavoittamiseen ePress™ -julkaisualustan kautta.

  1. Varaa 15 minuutin ePress™ -videoesittely kanssamme.
  2. Kumppanuussopimus ja asiakastilin avaaminen.
  3. Julkaisujen ja jakelutien integrointi palvelualustaamme.
  4. Reaaliaikainen seuranta ja raportointi.
Kuinka seuraan julkaisuideni lukukertoja ja määriä?

ePress™ kustantajakumppanina saat käyttöösi edistyksellisen ePress™ Partners & Analytics hallintapaneelin, jolla seuraat julkaisuidesi lukijamääriä, lukukertoja sekä lukuaikoja ja lukijoiden käyttäytymistä julkaisujen parissa reaaliaikaisesti. Analytiikan lisäksi toimitamme kumppanillemme kaiken tarvittavan datan, raportit sekä yhteenvedot myös sähköposti-ilmoituksina.

ePress™ Partners & Analytics

Mikä on ePress™ Partners & Analytics?

ePress™ kumppanina saat käyttöösi ePress™ Partners & Analytics hallintapaneelin, jolla seuraat julkaisuidesi lukijamääriä sekä lukukertoja reaaliaikaisesti. ePress™ Partners & Analytics on web-pohjainen hallintapaneeli ja analytiikkatyökalu johon kirjaudut yrityksellesi luoduilla kumppanitunnuksilla. Reaaliaikaisen analytiikan lisäksi toimitamme datan sekä raportit myös sähköpostiisi kuukausittaisina ilmoituksina ja yhteenvetoina.

Mitä etuja ja ominaisuuksia ePress™ Partners & Analytics tuo jakelijalle?

ePress™ Partners & Analytics tuo jakelijalle edistyksellisen ja yksityiskohtaisen datan ja analytiikan kaikista asiakkaillesi tarjoamistasi lukukertojen määristä, lukuajoista sekä palvelun käytöstä. ePress™ Partners & Analytics on helppokäyttöinen web-pohjainen hallintaliittymä, josta saat kaiken tarvitsemasi tiedon niin reaaliajassa kuin kattavina raportteina sekä sähköposti-ilmoituksina palvelun käytön seuraamista varten.

Mitä etuja ja ominaisuuksia ePress™ Partners & Analytics tuo kustantajalle?

ePress™ Partners & Analytics tuo kustantajalle edistyksellisen ja yksityiskohtaisen datan ja analytiikan kaikista ePress™ -julkaisupalvelun kautta julkaisemiesi lehtien lukukertojen määristä, lukuajoista sekä palvelun käytöstä niin jakelupisteittäin, alueittain sekä koosteina. ePress™ Partners & Analytics on helppokäyttöinen web-pohjainen hallintaliittymä, josta saat kaiken kustannusliiketoimintasi tarvitseman datan niin reaaliajassa kuin kattavina raportteina sekä automaattisina sähköposti-ilmoituksina.

Tarvitseko apua tai räätälöityjä ePress™ opastemateriaaleja?

Ota yhteyttä tukeemme sähköpostitse alla olevan painikkeen kautta niin palvelemme sinua mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä tukeemme