ePress® Partners & Analytics

Edistyksellinen ja helppokäyttöinen hallintaportaali

ePress® Partners & Analytics on helppokäyttöinen analytiikka- ja hallintaportaali, jolla seurataan kaikkien julkaisuiden lukijamääriä, lukukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun parissa reaaliaikaisesti. Kirjautuessasi ePress® Partners & Analytics -palveluun organisaatiosi tunnuksilla, näet selkeästi reaaliaikaisen yhteenvedon statistiikasta, päivittäiset tilastot sekä navigoit helposti laajempiin analytiikka- ja raportointiosioihin.

Kirjaudu palveluun
ePress® Partners & Analytics

Seuraa ePress® palvelun käyttöä ja lukijakäyttäytymistä reaaliajassa

ePress® Partners & Analytics- portaalin avulla voit seurata helposti päivittäisiä aineiston lukumääriä, lukijakäyttäytymistä sekä muita aineiston käyttötilastoja ja analyysejä. Palvelu analysoi mm. lukuaikoja, sivujen lukukertoja, käännytyksiä ja poistumisia. Voit tarkastella analytiikkaa ja luoda raportteja sekä graafisessa että taulukkomuodossa.

Kirjaudu palveluun
ePress® Partners & Analytics

ePress® Partners & Analytics raporttien luominen ja tulostaminen

ePress® Partners & Analytics- palvelun edistykselliset raportointiominaisuudet tarjoavat kumppaneille monipuolisen valikoiman yksityiskohtaisia raportteja sekä analyyseja aineiston käytöstä. Yhteenvetoja voi luoda ja tarkastella graafisessa sekä taulukkomuodossa.Raportit ovat ladattavissa ja tulostettavissa pdf- ja csv-muodoissa.

Kirjaudu palveluun

Varaa ePress® Partners & Analytics -esittely

Varaa 15 minuutin ePress® Partners & Analytics -esittely asiantuntijamme kanssa!

Varaa ePress® -esittely