Tietoa meistä

ePress Nordic on suomalainen teknologiayhtiö jonka kehittämä palvelu ePress® on nopeiten kasvava digitaalisten lehtien julkaisu- ja jakelualusta. Yrityksen avainhenkilöillä on vuosikymmenien yhteenlaskettu kokemus julkaisu- ja kustannustoiminnasta sekä digitaalisten julkisualustojen kehitykestä ja jakelutoiminnasta.

ePress® tuo käyttäjälleen satojen sanomalehtien ja aikakauslehtien valikoiman suurimmilta kustantajilta, sekä reaaliaikaisen uutispalvelun. Palvelun kulmakienä on kattava valikoima, käyttäjäystävällisyys sekä laiteriippumatomuus.

Palvelu on käytettävissä ePress® -jakelukumppaniverkoston lukupisteiden kautta niin paikallisesti, etänä kuin HotSpot-verkon kautta. ePress® -palvelun jakelijoita ovat muun muassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota ainutlaatuisia lukuelämyksiä asiakkailleen.

ePress®tarjoaa julkaisija- ja jakelukumppaneilleen helpon ja tehokkaan toimintamallin laajan lehtivalikoiman tarjoamiseen lukijoille, sekä edistyksellisen Partners & Analytics -hallintaportaalin lukijamäärien sekä lukukertojen tarkkaan seurantaan, analysointiin ja raportointiin reaaliajassa.

ePress Nordic
Mannerheimintie 15a B
00260 Helsinki
Finland
info@epress.fi

Yhteydenottolomake siirry ePress® -palveluun