ePress® on sanoma- ja aikakauslehtien digitaaliseen jakeluun erikoistunut palvelu, joka yhdistää lehtien kustantajat, sisällöt ja lukijat satojen digitaalisten ePress -lehtihyllyjen ja jakelupisteiden avulla. Tällä sivulla kerromme lisää yrityksestämme ja visiostamme yhtenä digitaalisen journalismin suunnannäyttäjistä.

Yhteydenottolomake ePress® -lehtihylly

Tietoa palvelusta

ePress® tuo käyttäjälleen satojen sanomalehtien ja aikakauslehtien valikoiman suurimmilta kustantajilta, sekä reaaliaikaisen uutispalvelun. Palvelun kulmakienä on kattava ja jatkuvasti laajeneva sisältövalikoima, käyttäjäystävällisyys sekä laiteriippumatomuus.

ePress® -palvelu on käytettävisä palvelun jakelukumppaneiden tarjoamien lukupisteiden kautta niin paikallisesti kuin etäkäyttöisesti. ePress® -lukupisteitä ovat muun muassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota ainutlaatuisia lukuelämyksiä asiakkailleen.

ePress® lehtihylly ePress® lukupisteet

Tietoa yrityksestä

ePress Nordic Oy on suomalainen teknologiayhtiö, jonka avainhenkilöillä on vuosikymmenien kokemus sanoma- ja aikakauslehtien kustannus-, julkaisu- ja jakelutoiminnasta sekä digitaalisten jakelualustojen kehityksestä.

Yritys panostaa jatkuvasti palveluidensa tekniseen kehitykseen, uusiin innovaatioihin sekä sisältöpalveluiden laajentamiseen ja monipuolistamiseen nopeasti muuttuvassa digitaalisessa mediakentässä. Tuotekehityksen keskiössä on digitaalisten palveluiden helppokäyttöisyys sekä saavutettavuus kaikille palvelun käyttäjille.

ePress tarjoaa palvelun kustantajille ja jakelukumppaneille helpon ja tehokkaan toimintamallin digitaalisten sisältöjen julkaisuun ja jakeluun laajalle yleisölle, sekä edistykselliset analytiikkatyökalut palvelun käytön tarkkaan seurantaan ja raportointiin.

ePress® kustantajille ePress® jakelijoille

Visiomme

Digitaalisten sisältöjen kysyntä ja kulutus kasvaa jatkuvasti. Musiikin, tv-ohjelmien ja elokuvien suoratoistopalvelut ovat yksi esimerkki nykyaikaisesta median kulutuksesta, puhumattakaan päivittäisten uutislehtien kehittäessä uutispalveluitaan myös sähköisiin kanaviin ja muotoihin.

Perinteiset lehtisisällöt, kuten sanoma- ja aikakauslehdet sekä muut perinteisesti painetut julkaisut ovat myös digitalisoituneet. Journalistiset sisällöt tarjotaan painetun lehden ohella lukijoilleen myös digitaalisina näköislehtinä, mikä on omiaan tavoittamaan lukijat nopeammin ja tehokkaammin, sekä myös ympäristöystävällisemmin.

ePressin visiona on tuoda rajaton määrä korkealaatuisia digitaalisia sisältöjä, rajattoman lukijakunnan saataville helposti ja laiteriippumattomassa digitaalisessa ympäristössä. Haluamme helpottaa sisältöjen löytämistä, sekä tarjota teknologiaa, mikä mahdollistaa sisältöjen saatavuuden kaikille käyttäjille, lukumieltymyksistä, erikoistarpeista, sijainnista tai kielestä riippumatta.

Haluamme tarjota palvelua, joka yhdistää korkealaatuisen journalismin tuottajat, kustantajat ja kuluttajat helposti ja saumattomasti toisiinsa palvelun niin julkisen- kuin yksityisen sektorin toimijoiden tarjoamien lukupisteiden kautta.

Haluamme toimia digitaalisen journalismin suunnannäyttäjänä, jonka tekngologia ja palvelukehitys luovat lisäarvoa koko digitaalisen journalismin arvoketjulle.

ePress® news desk