ePress Text®

Näköislehtien sisällöt myös helppolukuisena tekstisyötteenä

Näköislehdet perustuvat siihen, että lehti tarjoillaan lukijalleen täysin samassa muodossa ja asettelussa kuin painettu lehti. Tämä voi tuoda haasteita lehden lukemiseen esimerkiksi pienen mobiililaitteen ruudulta.

ePress Text® -on ePressin älykäs lukukokemusta helpottava ominaisuus, joka tunistaa kaikki näköislehtien tekstisisällöt ja muuttaa ne lukijan laitteelle optimoiduksi, muotoilemattomaksi tekstisyötteeksi.

ePress® lehtihylly
ePress Text®

Näin luet näköislehtiä ePress Text® -tekstisyötteen avulla

• Kirjaudu sisään ePress® -palveluun tunnuksillasi.
  • Valitse haluamasi lehti, jota haluat lukea.
  • Paina “TEXT” -painiketta.
  • Näköislehden tekstisisällöt aukeavat selaimeesi tekstisyötteenä.
  • Nauti sisällöistä samaan tapaan kuin verkkosivustoa lukien.
ePress® lehtihylly
ePress® Partners & Analytics

ePress® Partners & Analytics -palvelun käytön seurantaportaali

ePress® Partners & Analytics- palvelun edistykselliset raportointiominaisuudet tarjoavat kumppaneille monipuolisen valikoiman yksityiskohtaisia raportteja sekä analyyseja aineiston käytöstä. Yhteenvetoja voi luoda ja tarkastella graafisessa sekä taulukkomuodossa.Raportit ovat ladattavissa ja tulostettavissa pdf- ja csv-muodoissa.

Partners & Analytics

Varaa ePress® -esittely

Varaa 15 minuutin ePress® -esittely asiantuntijamme kanssa palvelustamme ja sen ominaisuuksista!

Varaa ePress® -esittely