NEWS ROOM

NEWS

ROOM

ePress uudistuu ja monipuolistuu

03/22

Uudistamme ePress™ -lehtipalvelua!

Haluamme tiedottaa sinulle, hyvä yhteistyökumppanimme jo etukäteen ePress™ -palvelun tulevista uudistuksista jotka parantavat palvelun käytettävyyttä niin lukijoilleen kuin yhteistyökumppaneille. Teknisten uudistusten lisäksi olemme kasvattaneet myös lehtivalikoimaamme sekä lukupisteiden verkostoa merkittävästi.

Uudistettu ePress™ -käyttöliittymä, lehtikatalogit sekä ePress™ Partners & Analytics -hallintaportaali julkaistaan viikolla 11/2022.

Parhain terveisin, ePress Nordic

ePress™ -uudistuksia pähkinänkuoressa

  • Yhdistämme ePress- sanomalehti- ja Magz -aikakauslehtipalvelut yhden ePress™ -palvelun ja käyttöliittymän alle. 
  • Parannamme palvelun käytettävyyttä monilla teknisillä uudistuksilla niin palvelun lukijoille kuin yhteistyökumppaneille.
  • Kasvatamme jo satojen sanoma- ja aikakauslehtien valikoimaamme lukuisilla uusilla kotimaisilla ja pohjoismaisilla sisällöillä ja kustantajilla.
  • Julkaisemme uuden Partners & Analytics -analytiikka- ja raportointiportaalin palvelun kustantaja- ja jakelukumppaneille.
  • Julkaisemme uuden tukisivuston palvelun kumppaneille kattavalla materiaalipankilla palvelusta tiedottamiseen ja käyttäjien opastamiseen. 
  • Osallistu palvelumme kehitykseen vastaamalla sivun alaosasta löytyvään asiakaskyselyymme. Palautteesi on meille tärkeää ja arvomme vastaajien kesken yhden tablet-tietokoneen.

ePress ja eMagz -palvelut yhdistyvät yhden ePress™ -käyttöliittymän alle

Olemme uudistaneet palvelun visuaalisen ilmeen ja tuomme kaikki ePress -sanomalehdet sekä eMagz -aikakauslehdet yhden ePress™ -palvelulupauksemme on tarjota kaikki lehdet yhdestä paikasta, helposti ja laiteriippumattomasti.

Julkaistaan viikolla 11

Uusi ePress™ Support -tukisivusto palvelun jakelukumppaneille

Tarjoamme ePress™ -palvelun jakelukumppaneille kattavan tukisivuston sekä markkinointimateriaalien aineistopankin pavelun saatavuudesta tiedottamiseen sekä käytäjien opastamiseen. Tukisivustolta löydät helposti niin itse tulostettavat opaste- ja markkinointimaterialit, painoaineistot sekä ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin palvelun käytöstä informoimiseen liittyen.

Avaa ePress™ Support

Uusi ePress™ Partners & Analytics -hallinta- ja analytiikkaportaali

Olemme kehittäneet uuden, edistyksellisen ja helppokäyttöinen analytiikka- ja hallintaportaalin, jolla kustantaja- ja jakelijakumppanimme voivat seurata kaikkien julkaisuiden lukijamääriä, lukukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun parissa reaaliaikaisesti sekä tulostaa raportteja.

Lue lisää

Uusittu käyttöliittymä lukuisilla uusilla ominaisuusilla

Paransimme palvelun käyttäjäkokemusta lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Näitä ovat muunmuassa mahdollisuus rekisteröityä palveluun omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla, lehtien lisääminen suosikeiksi ja sähköposti-ilmoitukset omien suosikkilehtien uusien numeroiden ilmestymisestä.

Julkaistaan viikolla 11

Uusia lehtiä ja kustantajia palvelussa

ePress-palvelun Pohjoismainen valikoima kasvaa, kun palveluun tulee Norjalaisen Schibstedin: Aftenposten, Askøyværingen, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen, Lindesnes, Lister, Stavanger Aftenblad, Strilen ja Vestnytt.

Aikakauslehtien valikoima on täydentynyt mm. Suomen Lehdistöllä, Koti- ja Maaseutu -lehdellä ja Puutarha-Sanomilla.

Lisäksi kirjastot voivat nyt halutessaan tilata Ilkka-Pohjalaisen luettavaksi myös kirjastokorttitunnistautumisella.

Uusia asiakkaita ja kumppaneita

Olemme kasvattaneet ePress™ -lukupisteiden verkostoa uusilla jakeluyhteistyökumppaneilla. Vuoden alusta aikakauslehtien etäkäyttö on ollut saatavilla nyt myös Anders- ja Eepos-kirjastojen kirjastokortin haltijoille.

Kokkolan ja lähikuntien Anders-kirjastot ja Seinäjoen ja lähikuntien Eepos-kirjastot siirtyivät etäkäyttöisten aikakauslehtien ePress-käyttäjiksi tämän vuoden alussa. Uusien asiakkuuksien myötä, ePress-aikakauslehdet ovat nyt etäkäytettävissä yli 60 %:ssa Suomen kirjastoista.

Osallistu kyselyymme ja voita tablet-tietokone toimipisteeseesi

Haluatko osallistua palvelumme kehittämiseen? Osallistu asiakaskyselyymme ja auta meitä parantamaan palveluamme. Samalla osallistut tablet-tietokoneen arvontaan toimipisteeseesi.

Osallistu kyselyyn

ePress™ -palvelussa mukana olevia kirjastoja

ePress™ -palvelun jakelupisteiden verkosto kasvaa jatkuvasti ja palvelu on kuluttajien saatavilla jo sadoissa lukupisteissä. Missiomme on tarjota paras digitaalisten lehtien lukupalvelu kaikille kirjastoille ja heidän asiakkailleen.