UUTISIA

UUTISIA

ePress® jakelijoille

08/2023

Hyödynnä ePress® Partners & Analytics hallintaportaalin uusia ominaisuuksia ja käyttötilastoja hankintojen suunnittelussa

Hyvä ePress® -palvelun jakelija. Tiesitkö, että voit hyödyntää ePressin Partners & Analytics hallintaportaalin edistyksellisiä ominaisuuksia ja statistiikkaa myös digitaalisten lehtien hankintapäätöksiä tehdessäsi? Tarjoamme tällä sivulla ohjeita kuinka voit tarkastella ja analysoida palvelun käytön tilastoja ja trendejä sekä mitä sisältöjä ja nimikkeitä juuri sinun asiakkaasi toivovat tarjoamaasi lehtivalikoimaan.

Vinkkejä ePress® -palvelun jakelijalle

  • Hyödynnä Partners & Analytics hallintaportaalin tilastoja sekä analytiikkaa digitaalisten sisältöjen hankintapäätöksiä tehdessäsi. 
  • Seuraa mitä sisältöjä asiakkaasi ovat lisänneet toivelistalle ja haluaisivat valikoimaan.
  • Tilaa haluamasi digitaaliset sisällöt valikoimaasi kätevästi tämän sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.
  • Hyödynnä opastemateriaalit palvelun saatavuudesta ja käytöstä tiedottamiseen toimipisteessäsi ja sähköisissä kanavissa.
  • Osallistu asiakaskyselyymme ja Hublet -tablettitietokoneen arvontaan.

Tutustu Partners & Analytics hallintaportaalin uusiin ominaisuuksiin ja tilastotyökaluihin

Haluamme esitellä sinulle Partners & Analytics hallintaportaalin uudet ominaisuudet sekä tilastotyökalut, joiden avulla näet asiakkaidesi palvelun käytön reaaliajassa, sekä eri julkaisuiden vertailutilastot julkaisun tyypin, kategorian sekä maantieteellisen alueen perusteella. Mikäli sinulla ei jostain syystä ole vielä palveluun tunnuksia, voit pyytää ne lähettämällä meille sähköpostia alla olevan painikkeen kautta.

Kirjaudu palveluun Tilaa tunnukset

Tarkastele toivelistaa – eli mitä lehtiä juuri sinun asiakkaasi haluaisivat lukea palvelussa

Oletko huomannut ePress -palvelun sisältämän toivelista-ominaisuuden? Tämä ominaisuus tarjoaa palvelun loppukäyttäjille mahdollisuuden lisätä toivomiaan sisältöjä ja lehtinimikkeitä toivelistalle. Asiakkaidesi toivelistan seuraaminen auttaa sinua tekemään hankintapäätöksiä sisällöistä sen mukaan mitä juuri sinun asiakkaasi haluavat palvelussa lukea.

Kirjaudu palveluun

ePress Audio – Palvelun suosituimmat sisällöt myös kuunneltavina ääniversioina

Samalla kun lehtivalikoimamme kasvaa jatkuvasti uusilla sisällöillä, panostamme myös palvelun käytettävyyden ja saavutettavuuden kehittämiseen. ePress Audio – sisältöjen valikoima laajenee jatkuvasti tarjoten kaikki suosituimmat sanoma- ja aikakauslehtiartikkelit myös kuunneltavina ääniversioina. Jos et ole vielä kuunnellut ääniversioita, suosittelemme kokeilemaan ominaisuutta ePress lehtihyllyssä.

ePrss lehtihylly

Hyödynnä opaste ja tukimateriaalit palvelun saatavuudesta ja käytöstä tidottamiseen toimipisteessäsi

ePress -palvelun jakelijana, käytettävissäsi on kattava tukisivusto sekä palvelun opastemateriaalien pankki palvelun saatavuudesta tiedottamiseen sekä käyttäjien opastamiseen niin toimipisteessäsi kuin sähköisissä kanavissa. Tukisivultamme löydät helposti niin itse tulostettavat opastemateriaalit, kuin painoaineistot sekä ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin palvelun käyttöön liittyen.

Opastemateriaalit

Auta meitä kehittämään palveluamme – Osallistu asiakaskyselyyn

Me ePressissä haluamme kehittää palveluamme jatkuvasti, ja tarjota maan parasta lehtipalvelua niin palvelun kustantajille, jakelijoille kuin loppukäyttäjille. Sinä olet avainasemassa palvelumme kehittämisessä, ja pyytäisimme sinua osallistumaan asiakaskyselyymme. Arvomme kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken tablet-tietokoneen palkinnoksi voittajan toimipisteeseen. Kiitämme osallistumisestasi. 

Osallistu kyselyyn

Lisää ePress® -julkaisut valikoimaasi täyttämällä lomake

Täytä lomakkeeseen organisaatiosi nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot valikoimaasi lisättävät lehdet, sekä arviosi kuinka monta samanaikaista lukuoikeutta tarvitset palveluun. Henkilökuntamme ottaa sinuun pian yhteyttä tarkempiin yksityiskohtiin sekä hinnoitteluun liittyen.

Listaa tähän kaikki lehdet, jotka haluat lisätä tarjoamiesi lehtien valikoimaan.
Voit valita useampia vaihtoehtoja
Valittu lukumäärä: 0
Palvelun hinnoittelu perustuu lukuoikeuksiin, joita tarjoat asiakkaillesi. Kokonaishinta määräytyy sen mukaan kuinka monelle eri käyttäjälle haluat tarjota lukuoikeuksia samanaikaisesti.

Tiesitkö, että jo 90% suomalaisista kirjastoista tarjoaa ePress -digitaalista lehtipalvelua asiakkailleen

ePress® -palvelun jakelupisteiden verkosto kasvaa jatkuvasti ja palvelu on kuluttajien saatavilla jo valtaosassa suomen kirjastoissa. Missiomme on tarjota markkinoiden paras digitaalisten lehtien lukupalvelu kaikille suomen kirjastoille ja heidän asiakkailleen.