Uutta ruotsinkielistä sisältöä lapsille ja nuorille – Hyödynnä maksuton kokeilujakso marraskuussa!

Hyödynnä 30 päivän kokeilujakso ja lisää ruotsinkieliset Story House Egmontin lehdet maksutta valikoimaasi marraskuun ajaksi. Näin voit tarjota sisällöt ilmaiseksi asiakkaillesi ja kerätä kokemuksia niiden kiinnostavuudesta juuri sinun asiakkaidesi keskuudessa. Lehtivalikoima sisältää 24 ruotsinkielistä lehteä, kuten: Kalle Anka, Fantomen, 91:an, Bamse, Agent X9, Min Häst, Pets, Goal, Robot.

Aktivoi lehdet maksutta valikoimaasi 30 päiväksi alla olevan lomakkeen kautta!

Maksuton kokeilujakso 1.11.2023 – 30.11.2023

Story House Egmont -ruotsinkielisten lasten- ja nuortenlehtien 30 päivän maksuton kokeilu

Täytä lomakkeeseen organisaatiosi nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot, sekä arviosi kuinka monta yhtäaikaista lukuoikeutta tarvitset palveluun. Henkilökuntamme ottaa sinuun pian yhteyttä ja saat 24 Story House Egmontin ruotsinkielistä lehteä maksutta käyttöösi marraskuun ajaksi.

Voit valita useampia vaihtoehtoja
Valittu lukumäärä: 0
Maksuttoman kokeilujakson jälkeen saat meiltä tarjouksen. Palvelun hinnoittelu perustuu lukuoikeuksiin, joita tarjoat asiakkaillesi. Kokonaishinta määräytyy sen mukaan kuinka monelle eri käyttäjälle haluat tarjota lukuoikeuksia samanaikaisesti.

Ohjeita ePress® -palvelun jakelijalle:

1. Tutustu lehtivalikoimaamme ja valitse lehdet, jotka haluat lisätä valikoimaasi

ePress® -palvelu tuo kaikki suurimpien kustantajien sanoma- ja aikakauslehdet yhden selainpohjaisen käyttöliittymän alle helposti ja laiteriippumattomasti. Palvelun lehtivalikoima muodostuu sadoista kotimaisista ja pohjoismaisista sisällöistä ja lehtivalikoimamme kasvaa viikottain. ePress palvelun jakelukumppanina voit tarjota markkinoiden nopeiten kasvavan lehtivalikoiman sisällöt omille asiakkaillesi.

Avaa ePress® lehtihylly

2. Täytä organisaation lomake ja lisää haluamasi lehdet valioimaasi

ePress -palvelun sisällöt tarjotaan lukijoille palvelun jakelukumppaneiden digitaalisten lukupisteiden kautta. Voit rekisteröityä uudeksi jakelukumppaniksi, sekä lisätä lehtiä valikoimaasi olemassa olevana jakelijana tämän sivun lomakkeen kautta. Henkilökuntamme on sinuun pian yhteydessä tarkempiin yksityiskohtiin littyen. Täytä lomakkeeseen organisaatiosi tiedot, sekä mitkä lehdet haluat lisätä  lehtivalikoimaasi.

ePress® lukupisteet

3. Hyödynnä opastemateriaalit palvelun saatavuudesta tiedottamiseen

Me ePress®:illä huolehdimme siitä, että asiakkaasi löytävät palvelun ja nauttivat sen mutkattomasta käytöstä, tarjositpa palvelua sitten toimipisteessäsi asiakaspäätteillä, tai Wifi-verkon kautta asiakkaiden omille laitteille, tai etänä osana muita verkkopalveluitasi. Materiaalipankkime sisältää kaiken tarvitsemasi aineiston palvelusta tiedottamiseen, markkinointiin ja käyttäjien opastukseen.

ePress® opastemateriaalit

4. ePress® Partner & Analytics -hallinta ja seurantaportaali

ePress® Partners & Analytics hallintaportaalin avulla seuraat helposti palvelun käyttöä, lukukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun ja sisältöjen parissa. Käytettävissäsi ovat niin päivittäiset statistiikat ja raportit, kuin viikko- ja kuukausikohtainen analytiikka, jotka toimitetaan automaattisesti myös sähköpostiisi.

ePress® Partners & Analytics

5. Saumaton käytettävyys myös kuunneltavina ääniversioina

Panostamme jatkuvasti palvelun tekniseen kehitykseen, käytettyvyyteen sekä helppoon saavutettavuuteen kaikille käyttäjille ja päätelaitteille. ePress Audio -ominaisuus tuo palvelun suosituimmat digitaaliset sisällöt käyttäjilleen näköislehtien lisäksi myös kuunneltavina, korkealaatuisina ääniversioina (text to speech).

Lisää ePress® -sisällöt valikoimaasi ja tarjoa lukuelämys asiakkaillesi

Haluatko kuulla lisää? Varaa 15 minuutin ePress® -esittely asiantuntijamme kanssa!

Varaa esittely