INFORMATION OM OSS

ePress Nordic är ett finländskt teknikföretag som har utvecklat ePress™, landets snabbast växande digitala publicerings- och distributionsplattform. Företagets nyckelpersoner har flera decenniers erfarenhet av publicerings- och förlagsverksamhet samt utveckling av digitala publiceringsplattformar och distributionsverksamhet.

ePress™ ger sina användare ett utbud av hundratals tidningar och tidskrifter från de största förlagen samt en nyhetstjänst i realtid. Tjänstens hörnstenar är ett omfattande utbud, användarvänlighet och enhetsoberoende.

Tjänsten är tillgänglig via läspunkter hos ePress™-distributörer både lokalt, på distans och via HotSpot-nätverk. ePress™-distributörer är bland annat bibliotek, turism- och logiföretag, nöjes- och fritidscentra, entréhallar och väntsalar och andra offentliga utrymmen och aktörer som vill erbjuda unika läsupplevelser till sina kunder.

ePress™ erbjuder sina förläggar- och distributionspartner ett enkelt och effektivt sätt att erbjuda läsarna ett brett utbud av tidningar, plus en avancerad Partners & Analytics-portal för noggrann realtidsuppföljning, analys och rapportering av läsarantal och lästillfällen.

ePress Nordic
Mannerheimintie 15a B
00260 Helsinki
Finland
info@epress.fi

KONTAKTFORMULÄR GÅ TILL EPRESS-TJÄNSTEN