VARFÖR GÅ MED I EPRESS®-TJÄNSTEN?

ePress® ger dina kunder ett urval av hundratals digitala tidningar

ePress®-tjänsten gör alla tidningar och tidskrifter från de största förlagen tillgängliga för dina kunder enkelt och enhetsoberoende.

Användarna har tillgång till ePress®-tjänsten via digitala läspunkter. Lämpliga läspunkter är till exempel bibliotek, turism- och logiföretag, nöjes- och fritidscentra, entréhallar och väntsalar samt andra offentliga utrymmen och aktörer som vill erbjuda marknadens största utbud av digitala tidningar till sina kunder. Tjänsten innehåller även en nyhetstjänst i realtid som ökar kundernas trivsel och deras totala serviceupplevelse.

BOKA EN EPRESS®-PRESENTATION
EPRESS®-LÄSPUNKTER

En ePress®-läspunkt förbättrar trivseln och serviceupplevelsen på ditt verksamhetsställe

Distributionen av ePress®-tjänsten sker via läspunkter som tillhandahålls av tjänstens distributionspartner. Distributionspartnern kan tillhandahålla tjänsten via kunddatorer på sitt verksamhetsställe, via WiFi till kundens egen utrustning eller på distans. ePress®-läspunkterna är lätta att hitta och känna igen genom marknadsförings- och vägledningsmaterial som vi tillhandahåller våra distributionspartner, samt genom kartsökning av läspunkter.

LÄS MER OM EPRESS®-DISTRIBUTION
EPRESS® PARTNERS & ANALYTICS

ePress® Partners & Analytics – ett realtidsverktyg för analys och rapportering

Som ePress®-distributionspartner får du tillgång till rapporteringsverktyget ePress® Partners & Analytics, som möjliggör realtidsuppföljning av tjänstens användning och användarvolymer. ePress® Partners & Analytics är ett webbaserat analysverktyg där du loggar in med användaruppgifter som skapats för ditt företag. Utöver realtidsanalyser får du data om användningen av ePress-tjänsten samt månadssammanfattningar till din e-post.

ePress® Partners & Analytic
ePress® Support

ePress® ser till att dina kunder hittar tjänsten och njuter av att använda den

Som ePress® distributionspartner ser du till att dina kunder trivs med läsupplevelserna samtidigt som de får en bättre serviceupplevelse på ditt verksamhetsställe. Förutom den lättanvända och enhetsoberoende tjänsten får du tillgång till marknadsförings- och informationsmaterial för att lära läsarna att hitta och använda tjänsten på plats, via HotSpot eller på distans.

EPRESS® SUPPORT-MATERIAL
EPRESS® NEWS FEED

Nyhetsflöde i realtid från alla stora nyhets- och mediehus

Förutom digitala faksimilversioner av tryckta tidskrifter har du även tillgång till ePress® News Feed, som visar nyheter från alla stora nyhets- och mediehus på ePress® förstasida i realtid. På så sätt kan användaren enkelt hitta alla tidningar och tidskrifter och även nyheter i samma användargränssnitt, utan att behöva växla mellan webbläsarfönster och appar.

LÄS MER OM EPRESS®-TJÄNSTEN

Bli ePress®-distributör

Distributör, gå med i ePress-tjänsten och erbjud dina kunder en läsupplevelse

Vill du veta mer? Boka en 15-minuters ePress®-presentation med våra experter!

BOKA EN EPRESS®-PRESENTATION