ePress™ HotSpot

ePress™ HotSpot erbjuder läsupplevelser via distributionspunktens WiFi-nät

ePress™ HotSpot är en digital tidskriftshylla och läspunkt som läsaren får behörighet till på distributörens verksamhetsställe. HotSpot möjliggör för användare att använda tjänsten på sin egen enhet i distributionspartnerns lokaler via en WiFi-uppkoppling, som kan vara öppen eller lösenordsskyddad. ePress™ HotSpot-läspunkter är lätta att hitta och känna igen genom marknadsförings- och vägledningsmaterial som vi erbjuder våra distributionspartner, samt genom kartsökning av HotSpot-läspunkter.

EPRESS™ LÄSPUNKTER
ePress™ HotSpot

ePress™ News Feed – nyhetstjänst i realtid

Förutom digitala faksimilversioner av tryckta tidskrifter har du även tillgång till ePress™ News Feed, som presenterar nyheter från alla stora nyhets- och mediehus på ePress™ förstasida i realtid. På så sätt kan användaren enkelt hitta alla tidningar, tidskrifter och nyheter i samma användargränssnitt, utan att behöva växla mellan webbläsarfönster och appar.

LÄS MER OM EPRESS™-TJÄNSTEN

ePress™-läspunkter

Är du intresserad av ePress™ HotSpot-tjänsten?

Vill du veta mer? Boka en 15 minuters ePress™-presentation med våra experter!

BOKA EN EPRESS™-PRESENTATION