ePress® Partners & Analytics

Avancerad och lättanvänd hanteringsportal

ePress® Partners & Analytics är en lättanvänd analys- och hanteringsportal som följer upp antalet läsare och lästillfällen samt läsarnas beteende i tjänsten i realtid. När du loggar in på ePress® Partners & Analytics med din organisations användaruppgifter får du en tydlig statistiksammanfattning och dagsstatistik i realtid och kan enkelt navigera till mer omfattande analys- och rapportsektioner.

LOGGA IN PÅ TJÄNSTEN
ePress™ Partners & Analytics

Följ användningen av ePress™-tjänsten och läsarnas beteende i realtid

Med hjälp av ePress™ Partners & Analytics-portalen kan du enkelt följa upp dagliga lästillfällen, läsarbeteende och annan statistik och analyser av användningen. Tjänsten analyserar bland annat lästider, lästillfällen per sida, avvisningar och utgångslänkar. Du kan granska analyser och skapa rapporter både som grafik och tabeller.

LOGGA IN PÅ TJÄNSTEN
ePress™ Partners & Analytics

Skapa och skriva ut ePress™ Partners & Analytics-rapporter

De avancerade rapportegenskaperna i ePress™ Partners & Analytics-tjänsten ger våra partner ett mångsidigt urval av detaljerade rapporter och analyser av hur materialet används. Sammanfattningar kan skapas och visas som grafik och som tabeller. Rapporterna kan laddas ner och skrivas ut i PDF- och CSV-format.

LOGGA IN PÅ TJÄNSTEN

Boka en ePress™ Partners & Analytics-presentation

Boka en 15 minuters ePress™ Partners & Analytics-presentation med våra experter!

BOKA EN EPRESS™-PRESENTATION