VARFÖR GÅ MED I EPRESS®-TJÄNSTEN?

ePress® ökar upplagan och prenumerationsförsäljningen av digitala tidskrifter och publikationer

Hörnstenen i publiceringstjänsten ePress® är att erbjuda ett heltäckande och högklassigt urval av digitala tidskrifter och publikationer till sina läsare, enkelt och enhetsoberoende. Oavsett om du är en liten eller stor förläggare erbjuder ePress® en publiceringsplattform som når dina läsare både lokalt och globalt. Genom att gå med i vår tjänst ökar du också försäljningen av prenumerationer och upplagan på dina publikationer.

Som ePress®-förläggare har du tillgång till den avancerade hanteringspanelen ePress® Partners & Analytics, där du kan följa upp läsarantal och lästillfällen i realtid och enkelt skapa de rapporter och analyser som din verksamhet behöver.

BOKA EN 15 MINUTERS EPRESS®-PRESENTATION
EPRESS® DIGITALA TIDNINGSHYLLOR

Nå dina läsare genom hundratals digitala ePress®-tidningshyllor

Som ePress-förläggarpartner når du dina läsare effektivt och enhetsoberoende via våra hundratals digitala tidningshyllor. Våra distributionspunkter omfattar bland annat bibliotek, turism- och logiföretag, nöjes- och fritidscentra, entréhallar och väntsalar samt andra offentliga utrymmen och aktörer som vill erbjuda högklassiga läsupplevelser till sina kunder.

LÄS MER OM EPRESS®-TJÄNSTEN
ePress® Partners & Analytics

Avancerad och lättanvänd analys- och hanteringsportal

ePress® Partners & Analytics är en lättanvänd analys- och hanteringsportal som följer upp antalet läsare och lästillfällen samt läsarnas beteende i tjänsten i realtid. När du loggar in på ePress® Partners & Analytics med din organisations användaruppgifter får du en tydlig statistiksammanfattning och dagsstatistik i realtid och kan enkelt navigera till mer omfattande analys- och rapportsektioner.

ePress® Partners & Analytic
ePress® News Feed

Nyhetsflöde i realtid från alla stora nyhets- och mediehus

Förutom digitala faksimilversioner av tryckta tidskrifter har du även tillgång till ePress® News Feed, som presenterar nyheter från alla stora nyhets- och mediehus på ePress® förstasida i realtid. På så sätt kan användaren enkelt hitta alla tidningar, tidskrifter och nyheter i samma användargränssnitt, utan att behöva växla mellan webbläsarfönster och appar.

LÄS MER OM EPRESS®-TJÄNSTEN

Gå med i ePress® förläggarnätverk

Förläggare, gå med i ePress-tjänsten och öka upplagan på dina publikationer

Vill du veta mer? Boka en 15 minuters ePress®-presentation med våra experter!

BOKA EN EPRESS®-PRESENTATION