ePress® Distributor Support

På vår ePress® Distributor Support -sida kan du ladda ner allt tryckt och utskrivningsbart material du behöver för att informera och vägleda dina kunder om tillgängligheten och användningen av ePress®-tjänsten på ditt verksamhetsställe. Där hittar du också instruktioner och svar på de vanligaste frågorna om ePress® och hur tjänsten används.

Information och vägledningsmaterial för ePress®-partner

Välj önskat informations- och vägledningsmaterial i listan och ladda ner PDF-materialet till din dator som en zip-fil. Materialet omfattar utskrivbart och färdigt material och filer för digitalt tryck med skärmärken.

Dekaler och mini-flyers
Skriv ut på etikett eller papper

LADDA NER PDF (ZIP)

Flyers
Färdiga material i A5 och A6

LADDA NER PDF (ZIP)

Affischer
A3 utskrifts- och tryckmaterial

LADDA NER PDF (ZIP)

Bordsstand
2- och 3-sidiga bordsstand

LADDA NER PDF (ZIP)

Material för sociala medier
JPEG-bilder för sociala medier och e-post

LADDA NER PDF (ZIP)

ePress™-loggor
Logotypfiler för användning i material

LADDA NER PDF (ZIP)

Informera dina kunder om tillgängligheten till ePress®

Skriv ut information och skyltmaterial till framträdande platser i dina lokaler.

Dra nytta av din synlighet som ePress®-distributionspartner

Bli synlig i ePress® nätverk av distributionspunkter och i dina egna kanaler.

Briefa din personal om hur de ska vägleda kunderna

ePress®-tjänsten har gjorts lätt att använda både för läsare och distributörer.

Frågor och svar om ePress® distributionsplattform

Användning av ePress®-tjänsten

Tidskrifterna i ePress® publiceringstjänst finns på adressen www.epress.fi. Tjänsten är en distributionsplattform för digitala tidskrifter och publikationer. Den kan användas via webbläsare på alla slags enheter som har internetuppkoppling och utan behov av separata appar eller tillägg.

Du måste ha läsbehörighet för att läsa ePress®-tidningarna. Det får du genom distributions- eller läspunkter i ePress® partnernätverk, antingen på plats, via en HotSpot-anslutning till din egen enhet eller på distans.

ePress®-publiceringstjänsten fungerar som en distributionskanal för digitala publikationer (e-tidningar, faksimiltidningar) från tidnings- och tidskriftsförlag på ePress® distributionspunkter, som bland annat inkluderar bibliotek, turism- och logiföretag, nöjes- och fritidscentra, entréhallar och väntsalar samt andra offentliga utrymmen och aktörer som vill erbjuda ett brett och högklassigt tidningsurval och en nyhetstjänst i realtid till sina kunder.

Nätverket av ePress® distributions- och läspunkter växer stadigt och du hittar enkelt närmaste läspunkt på förstasidan i tjänsten.

ePress® HotSpot erbjuder läsbehörighet till vår tjänst via WiFi-nät hos våra distributionspartner. HotSpot möjliggör för användare att använda tjänsten på sina egna enheter i distributionspartnerns lokaler, antingen via en öppen eller en inloggningsskyddad WiFi-uppkoppling. ePress® HotSpot-läspunkterna är lätta att hitta och känna igen genom marknadsförings- och vägledningsmaterial som vi erbjuder till våra distributionspartner, samt genom kartsökning av HotSpot-läspunkter.

ePress® för distributörer

Som distributionspartner för ePress® kan du erbjuda dina kunder det bredaste och mest högklassiga läsutbudet av hundratals digitala tidskrifter och publikationer, både på plats hos dig och via ditt HotSpot WiFi-nät eller på distans.

Genom att erbjuda en ePress®-läsupplevelse till dina kunder förbättrar du kundnöjdheten och kundernas upplevelse av dina tjänster. Nätverket av ePress®-distributionspunkter växer ständigt och ger mervärde till befintliga kunder och möjlighet att nå nya kunder med en intressant tjänst.

Som ePress®-distributionspartner får du tillgång till en omfattande materialbank som stöd för marknadsföring och information om tjänsten, samt ePress® Partners & Analytics, en avancerad hanteringspanel för uppföljning och rapportering i realtid av kundernas användning av tjänsten.

Utbudet av ePress®-tidningar och tidskrifter och nätverket med distributionspunkter växer ständigt. Vi erbjuder både den offentliga och den privata sektorn en enkel och lättanvänd nyckelfärdig tjänstemodell för att erbjuda ePress® till sina kunder.

  1. Boka en 15-minuters videopresentation av ePress® med oss.
  2. Partnerskapsavtal och öppnande av kundkonto.
  3. Utskrift av väglednings- och marknadsföringsmaterial om tjänsten.
  4. Uppföljning och rapportering i realtid.

Som ePress®-distributör har du tillgång till den avancerade hanteringspanelen ePress® Partners & Analytics, där du kan följa upp läsarantal, lästillfällen samt lästider och läsbeteende i realtid. Förutom analyser skickar vi alla nödvändiga data, rapporter och sammanfattningar till våra samarbetspartner även som e-postmeddelanden.

ePress® för förläggare

Genom att lägga till dina publikationer i  ePress®  publiceringstjänst kan du nå dina läsare effektivt och enhetsoberoende i vårt snabbt växande nätverk av distributionspunkter.  ePress®-distributionspunkter är  bland annat bibliotek, turism- och logiföretag, nöjes- och fritidscentra, entréhallar och väntsalar samt andra offentliga utrymmen och aktörer som vill erbjuda ett brett och högklassigt urval av tidningar samt en nyhetstjänst i realtid till sina kunder.

Oavsett om du är en liten eller stor förläggare erbjuder ePress® en publiceringsplattform som når dina läsare både lokalt och globalt. Genom att gå med i vår tjänst ökar du också försäljningen av prenumerationer och upplagan på dina publikationer.

Utbudet av ePress®-tidningar och tidskrifter och nätverket med distributionspunkter växer ständigt. Utbudet av ePress®-tidningar och tidskrifter och nätverket med distributionspunkter växer ständigt. Vi erbjuder både mindre och större förlag en enkel nyckelfärdig tjänstemodell för att nå nya läsare genom ePress® publiceringsplattform.

  1. Boka en 15-minuters videopresentation av ePress® med oss.
  2. Partnerskapsavtal och öppnande av kundkonto.
  3. Integrering av publikationer och distributionsvägar i vår tjänsteplattform.
  4. Uppföljning och rapportering i realtid.

Som ePress® förläggarpartner har du tillgång till den avancerade hanteringspanelen ePress® Partners & Analytics, där du kan följa upp läsarantal, lästillfällen samt lästider och läsbeteende i realtid. Förutom analyser skickar vi alla nödvändiga data, rapporter och sammanfattningar till våra samarbetspartner även som e-postmeddelanden.

ePress® Partners & Analytics

Som ePress®-partner har du även tillgång till hanteringspanelen ePress® Partners & Analytics, där du kan följa upp antalet läsare och lästillfällen i realtid. ePress® Partners & Analytics är ett webbaserat administrations- och analysverktyg där du loggar in med inloggningsuppgifter som skapats för ditt företag. Förutom realtidsanalyser skickar vi även data och rapporter till din e-post som månatliga meddelanden och sammanfattningar.

ePress® Partners & Analytics ger distributören avancerade och detaljerade data och analyser av antalet lästillfällen, lästider och användning av tjänsten. ePress® Partners & Analytics är ett lättanvänt webbaserat hanteringsgränssnitt som ger dig all information du behöver, både i realtid och i form av omfattande rapporter och e-postmeddelanden, för att följa upp användningen av tjänsten.

ePress® Partners & Analytics ger dig som förläggare avancerade och detaljerade data och analyser om antalet lästillfällen, lästider och användning av tidskrifterna du publicerar via ePress®, såväl per distributionspunkt och region som aggregerade. ePress® Partners & Analytics är ett lättanvänt webbaserat hanteringsgränssnitt som ger dig alla data du behöver för din förlagsverksamhet både i realtid och som omfattande rapporter och automatiska e-postmeddelanden.

Behöver du hjälp eller skräddarsytt ePress®-instruktionsmaterial?

Kontakta vår support på telefon +358 50 369 3603 eller e-post via knappen nedan så hjälper vi dig så snart som möjligt.

KONTAKTA VÅR SUPPORT