EPRESS® PUBLICERINGSPLATTFORM OCH DISTRIBUTIONSNÄTVERK

ePress® är en distributionsplattform för digitala publikationer och ett nätverk med läspunkter

På ePress® digitala tidskriftshylla hittar du enkelt alla de största förlagens tidningar och tidskrifter på ett ställe. Tjänsten erbjuder det mest heltäckande digitala utbudet av tidningar och tidskrifter på marknaden och distribuerar dem genom hundratals digitala tidningshyllor som tillhandahålls av tjänstens distributionspartner.

Tjänsten är tillgänglig på läspunkter hos ePress® distributionspartner och kan användas med webbläsare på alla internetanslutna enheter utan behov av separata appar eller tillägg.

ÖPPNA EPRESS® TIDNINGSHYLLA
EPRESS® PUBLICERINGSPLATTFORM OCH DISTRIBUTIONSNÄTVERK

Bli ePress®-partner och erbjud unika lässtunder till dina kunder

ePress®-tidningarna distribueras genom ePress® nätverk av distributionspunkter. Där ingår bland annat bibliotek, turism- och logiföretag, nöjes- och fritidscentra, entréhallar och väntsalar samt andra offentliga utrymmen och aktörer som vill erbjuda sina kunder landets största digitala tidningshylla och en nyhetstjänst i realtid. Som ePress®-partner har du även tillgång till hanteringspanelen ePress® Partners & Analytics, där du kan följa upp antalet läsare och lästillfällen i realtid.

Genom att erbjuda kunderna en ePress®-lässtund förbättrar du kundernas trivsel och ger dem en bättre serviceupplevelse.

BOKA EN EPRESS®-PRESENTATION

Tidningar i ePress®-tjänsten

Distributör,

ePress® ePress™ digitala tidningshylla ger dina kunder tillgång till hundratals tidningar!

LÄS MER: EPRESS™ FÖR DISTRIBUTÖRER

Förläggare,

Med hjälp av ePress® -tjänsten ökar du upplagan på dina publikationer och säljer fler prenumerationer!

LÄS MER: EPRESS™ FÖR FÖRLÄGGARE
ePress® Partners & Analytics

ePress™ Partners & Analytics – Realtidsverktyg för analys och rapportering

ePress® Partners & Analytics är en lättanvänd analys- och hanteringsportal som följer upp antalet läsare och lästillfällen samt läsarnas beteende i tjänsten i realtid. När du loggar in på ePress® Partners & Analytics med din organisations användaruppgifter får du en tydlig statistiksammanfattning och dagsstatistik i realtid och kan enkelt navigera till mer omfattande analys- och rapportsektioner.

ePress® Partners & Analytics
EPRESS® NEWS – NYHETSFLÖDE

Nyhetsflöde i realtid från alla stora nyhets- och mediehus

Förutom digitala faksimilversioner av tryckta tidskrifter har du även tillgång till ePress® News Feed, som visar nyheter från alla stora nyhets- och mediehus på ePress™ förstasida i realtid. På så sätt kan användaren enkelt hitta alla tidningar, tidskrifter och nyheter i samma användargränssnitt, utan att behöva växla mellan webbläsarfönster och appar.

ePress® News Feed

Kontakta oss

ePress® är ett finländskt teknikföretag som är specialiserat på digital distribution av tidningar och tidskrifter. Tjänsten kopplar samman tidskriftsförlag och läsare genom ett nätverk av ePress™-läspunkter.

ePress Nordic
Mannerheimintie 15a B, 00260 Helsinki
Finland
info@epress.fi

Jag vill veta mer

Vi kontaktar dig snart!

ePress™-partner