ePress® ja Hublet aloittavat digitaalisten lehtien jakeluyhteistyön

ePress® ja Hublet ovat aloittaneet yhteistyön ePressin digitaalisen lehtipalvelun jakelusta osana Hubletin itsepalveluperiaatteella toimivien ja lainattavien tablettien sisältö- ja palveluvalikoimaa. Jakeluyhteistyö tuo ePressin satojen digitaalisten sanoma- ja aikakauslehtien valikoiman Hublet -palvelun käyttäjille niin näköislehtinä, kuin kuunneltavina ääniversioina.

Hublet on itsepalveluperiaatteella toimiva ratkaisu tablettien lainaamiseen, ja vaatii hyvin vähän IT-osaamista asennuksessa ja päivittäisessä hallinnoinnissa, tehden digitaalisen sisällön tarjoamisen helpoksi. Ratkaisu on käytössä maailmanlaajuisesti monella eri sektorilla, kuten kirjastoissa, sairaaloissa ja terveydenhuollon palveluissa, museoissa ja tiedekeskuksissa, sekä viihde- ja ravintola-aloilla.

Hublet on paljon enemmän kuin vain tabletti. Se on ratkaisu, joka antaa käyttäjälle pääsyn itsepalveluna erilaisiin digitaalisiin sisältöihin ja palveluihin. Yhteistyö ePressin kanssa tuo käyttäjiemme saataville satojen sanoma- ja aikakauslehtien valikoiman niin näköislehtinä, kuin kuunneltavina ääniversioina. Tämä palvelee tavoitettamme kehittää jatkuvasti Hublet -tablettien sisältövalikoimaa ja palveluita”, toteaa Jukka Salonen Hubletilta.

”Yhteistyö Hubletin kanssa vahvistaa ePressin monikanavaista digitaalisten aineistojen jakelustrategiaa. Yhteistyö myös kasvattaa jo yli 1000 ePress -lukupisteen verkostoa”. kommentoi Kimmo Laine ePressiltä.

Lisätietoja:

ePress®
Kimmo Laine
kimmo@epress.fi
+358 50 369 3603

Hublet Oy
Jukka Salonen
Sales Director
jukka.salonen@hublet.fi
+358 50 377 0335