ePress® liittyy kansainväliseen media-alan yhteistyöjärjestöön

Digitaalinen lehtipalvelu ePress on liittynyt kansainväliseen FIPP-yhteistyöjärjestöön, joka on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista media-alan järjestöistä. Se on perustettu vuonna 1925 ja tuo yhteen kansainväliset media-alan toimijat.

FIPP tunnetaan pitkästä historiastaan ja asiantuntijaverkostostaan sekä sen vuosittaisista tapahtumista, joissa toimialan uusimmat innovaatiot ja trendit esitellään.

”Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja osallistua toimialan kehitykseen. FIPP mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön kansainvälisten media-alan toimijoiden ja palveluntarjoajien kanssa ja vahvistaa ePressin teknologista kilpailukykyä”. toteaa Kimmo Laine ePressiltä.

FIPP verkkosivut: https://www.fipp.com/

Lisätietoja:

ePress®
Kimmo Laine
kimmo@epress.fi
+358 50 369 3603