ePress® ja Kultti ry aloittivat kulttuurilehtien jakeluyhteistyön

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry on noin 160 Suomessa ilmestyvän lehden kattojärjestö, jonka jäsenkustantajien lehtiä tulee jakeluun ePress® – digitaalisissa lehtihyllyissä.

Vuonna 1991 perustettu Kultti on riippumattoman journalismin äänitorvi. Mediatalojen sisältöjen yhdenmukaistuessa tarve toisin ajatteleville julkaisufoorumeille on entistäkin suurempi. Kultin jäsenlehdet tarjoavat kanavia aiheille ja ihmisille, jotka eivät valtamediaan mahdu.

Kultin jäseniin kuuluvat useimmat Suomessa ilmestyvät taide- ja kulttuurilehdet sekä valtaosa mielipidelehdistä ja tiedejulkaisuista. Kultin lehdet tuovat pohdittuja mielipiteitä ja hyvin ajateltuja artikkeleita digitaalisen uutistulvan keskelle. Lehdistä voi ahmia juttuja kulttuurin ilmiöistä, tieteistä ja taiteista, politiikasta ja yhteiskunnasta, enemmistöistä ja vähemmistöistä, ympäristöstä, scifistä ja paljon muusta.

Tutustu Kulttilehtien valikoimaan TÄSTÄ!

“Yhteistyö ePressin kanssa avaa Kulttilehdille uuden digitaalisen jakeluväylän ja kasvattaa lehtien levikkiä sekä saatavuutta. ePessin kautta yhä useampi pienlevikkinen erikoislehti saadaan laajemman yleisön luettavaksi. ePressin käyttöönotto ja lehtiaineistojen julkaiseminen palvelussa on tehty erinomaisen helpoksi ja suoraviivaiseksi.” Helinä Ylisirniö, toiminnanjohtaja, Kultti ry

“Olemme iloisia voidessamme laajentaa ePress® -palvelun valikoimaa kulttuurilehdillä, ja samalla tarjota pienille kustantajille uuden ja laajan jakelukanavan lukijoidensa tavoittamiseen.” Kimmo Laine, ePress® -digitaaliset lehtihyllyt

 

Lisäietoja:

ePress®
Kimmo Laine
kimmo@epress.fi
+358 50 369 3603

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry
Toiminnanjohtaja
Helinä Ylisirniö
helina.ylisirnio@kultti.net
+358 44 210 3445

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry on noin 160 Suomessa ilmestyvän lehden kattojärjestö. Kultti valvoo pienlehtien etuja sekä tarjoaa lehdille koulutusta ja markkinointiväyliä.

ePress® on sanoma- ja aikakauslehtien digitaaliseen jakeluun erikoistunut palvelu, joka yhdistää lehtien kustantajat, sisällöt ja lukijat satojen digitaalisten ePress -lehtihyllyjen ja jakelupisteiden avulla.