ePress® on Suomen nopeiten kasvava digitaalisten lehtisisältöjen julkaisu- ja jakelupalvelu

Lisäämällä julkaisut ePress® -palveluun tavoitat lukijasi nopeasti kasvavassa jakelupisteiden verkostossamme tehokkaasti ja laiteriippumattomasti. ePress® tarjoaa kustantajalle helpon ja teknisesti edistyksellisen myynti -ja jakelukanavan kaikille digitaalisille sisällöille, sekä valtakunnan laajimman peiton niin julkisella sektorilla, kuin suorassa kulutajamyynnissä lehtiluukku.fi -palvelun kautta.

Listasimme alle viisi hyvää syytä liittyä ePress® -palveluun.

1. ePress® kasvattaa julkaisuidesi tilausmyyntiä ja levikkiä

ePress® kumppanina tavoitat lukijasi satojen digitaalisten lehtihyllyjemme kautta tehokkaasti, laiteriippumattomasti ja valtakunnallisesti. Lisäämällä julkaisusi ePress® -palveluun kasvatat lehtiesi tilausmyyntiä sekä levikkiä, puhumattakaan kasvavien tunnuslukujen tuomista eduista mediamyynnillesi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden julkaista sisällöt samalla aineisto-toimituksella myös kuluttajille suunnatussa lehtiluukku.fi -palvelussa.

Avaa ePress® lehtihylly

2. Yli 700 digitaalista lehtihyllyä sinun lehtiesi jakeluun valtakunnallisesti

ePress® -jakelupisteitä ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laadukkaita lukuelämyksiä omille asiakkailleen. ePress® -palvelun jakelupisteet toimivat sisältöjen jällenmyyjinä, joilta laskutettavat lukuoikeudet / lisenssit tuloutetaan kustantajalle ePress®:in myyntikomissiolla vähennettynä.

Katso ePress® lukupisteet

3. Jo 90% suomalaisista kirjastoista tarjoaa palvelua asiakkailleen

ePress® on suosituin suomalaisissa kirjastoissa tarjottava digitaalinen lehtien lukupalvelu, jota tarjotaan niin kirjastojen asiakaspäätteillä, tableteilla sekä etäkäyttöisesti. Lisäämällä julkaisusi ePress® -palveluun, tavoitat lukijasi saumattomasti kirjastoympäristössä sekä kirjastoverkkojen kautta. Palvelu tarjoaa loppukäyttäjälle, eli lukijalle myös helpon ominaisuuden toivoa uusia lehtiä kirjaston valikoimaan, mikä generoi lisämyyntiä kustantajalle.

Katso ePress® lukupisteet

4. Saumaton digitaalisten lehtien irtonumeromyynti myös lehtiluukku.fi -palvelussa

Lisätessäsi julkaisun ePress® -palveluun, voit halutessasi julkaista sen myös kuluttajille suunnatussa lehtipalvelussa www.lehtiluukku.fi – yhdellä ja samalla aineistotoimituksella. Lehtiluukku on vuodesta 2008 asti toiminut lehtipalvelu, joka tarjoaa halpon tavan useiden kustantajien lehtien ostamiseen ja lukemiseen irtonumeroina.

Lehtiluukku.fi

5. ePress® Partner & Analytics -hallinta ja seurantaportaali

ePress® Partners & Analytics hallintaportaalin avulla seuraat helposti kaikkien palvelussa julkaisemiesi sisältöjen lukijamääriä, lukukertoja sekä lukijoiden käyttäytymistä palvelun ja sisältöjesi parissa. Käytettävissäsi on niin päivittäiset statistiikat ja raportit, kuin viikko- ja kuukausikohtainen analytiikka, jotka toimitetaan automaattisesti myös sähköpostiisi.

ePress® Partners & Analytics

Kustantaja, lisää lehtesi ePress® -palveluun täyttämällä lomake!

Täytä lomakkeeseen kustantajan nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot sekä ePress® -julkaisupalveluun lisättävien lehtien nimet. Henkilökuntamme ottaa sinuun pian yhteyttä tarkempiin yksityiskohtiin liittyen.