ePress® aloittaa Ruotsin suurimman sanomalehden Aftonbladetin valtakunnallisen jakelun digitaalisissa lehtihyllyissä

Lehtivalikoimamme kasvaa jatkuvasti uusilla mielenkiintoisilla ja korkealaatuisilla sisällöillä. Kotimaisen sisällön lisäksi panostamme yhteistyöhön myös pohjoismaisten ja kansainvälisten kustantajien kanssa, voidaksemme tarjota yhä laajempaa ja kattavampaa lehtivalikoimaa niin lukijoillemme kuin palvelun jakelukumppaneille.

Aftonbladet on Ruotsin suurin ja johtava päivittäinen sanomalehti jonka julkaisusta vastaa Schibsted. Vuodesta 1830 alkaen julkaistu lehti on tänä päivänä yksi pohjoismaiden luetuimmista sanomalehdistä.

Aftonbladet julkaistaan ePress® -digitaalisissa lehtihyllyissä valtakunnallisesti loppuvuodesta 2022 alkaen.

ePress® -digitaalisia lehtihyllyjä ovat muunmuassa kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laadukkaita lukuelämyksiä omille asiakkailleen.

ePress® -lehtihylly ePress® -lukupisteet