ePress® tuo ristikot ja sudokut pöytäkoneille ja mobiililaitteille digitaalisesti

Lukuisat ePress® -palvelun lehdet tarjoavat lukijoilleen myös ristikoita ja sudokuita. ePress® tunnistaa nämä automaattisesti ja tarjoaa ne käyttäjälleen helposti sähköisesti täytettävässä muodossa. Ristikot ja sudokut toimivat sekä pöytäkoneella että mobiililaitteilla ja täyttöä voi jatkaa milloin vain, täytettyjen ruutujen jäädessä selaimen muistiin.

Näin täytät sähköisiä ristikoita ja sudokuita ePress® -palvelussa

Pöytäkoneella ruudusta toiseen liikkuminen tapahtuu nuolinäppäimillä ja täyttösuuntaa voi vaihtaa välilyönnillä. Mobiililaitteilla ruuduissa liikutaan painalluksella ja täyttösuuntaa voi vaihtaa painamalla samaa ruutua uudelleen.

ePress® toivottaa sinulle nautinnollisia pelihetkiä!

ePress® -lehtihylly