ePress Audio™ tuo palvelun suosituimmat julkaisut ja artikkelit myös kuunneltaviksi

Lehtivalikoimamme kasvaa jatkuvasti uusilla mielenkiintoisilla ja korkealaatuisilla sisällöillä. Samalla tavalla haluamme panostaa myös palvelumme käytettävyyden ja helpon saavutettavuuden jatkuvaan kehittämiseen. ePress Audio™ -tuo palvelun suosituimmat sanomalehdet ja aikakauslehdet käyttäjilleen myös kuunneltavina ääniverioina.

Näin kuuntelet artikkeleita ePress® -digitaalisessa lehtipalvelussa

  • Kirjaudu sisään ePress® -palveluun tunnuksillasi.
  • Valitse haluamasi lehti, jota haluat kuunnella.
  • Paina “Kuuntele tämä numero” -painiketta.
  • Seuraa mediasoittimen ohjeita ja valitse haluamasi artikkelit.
  • Nauti sisällöistä kuulokkeiden tai laitteen kaiuttimien kautta.

ePress Audio™ -sisältöjen määrä kasvaa jatkuvasti

ePress Audio™ -ääniversiot toteutetaan edistyksellisellä ”text-to-speech” teknologialla, joka mahdollistaa tekstisisältöjen jakamisen korkealaatuisena äänisyötteenä, eli puheena jota ihmiskorvan on vaikea erottaa aidon ihmisen lukemasta tekstistä. Panostamme teknologian kehitykseen, sekä valikoiman jatkuvaan kasvuun.

Lue lisää