ePress® tuo uutta sisältöä lapsille ja nuorille Story House Egmontilta

Lehtivalikoimamme kasvaa jatkuvasti uusilla mielenkiintoisilla ja korkealaatuisilla sisällöillä. Ilomme on ilmoittaa Story House Egmontin julkaisevan ePress® -palvelussa neljä sarjakuva- ja harrastelehteä lapsille ja nuorille: Bamse, Hevoshullu, Goal ja Pets.

Story House Egmont julkaisee Suomessa sarjakuva-, lasten-, urheilu- ja harrastelehtiä, sarjakuva- ja lastenkirjoja sekä puuha- ja värityskirjoja. Tuotteissamme tulevat tutuksi lasten rakastamat Disney-hahmot, LEGO, Muumi, TOPModel, Ryhmä Hau, My Little Pony ja monet muut lasten suosikit sekä klassikot Tex Willer, Korkeajännitys, Asterix ja Lucky Luke. Story House Egmont Oy Ab on tanskalaisen Egmontin ja Sanoma Media Finlandin puoliksi omistama yhteisyritys.

Lue lisää Story House Egmontista: www.storyhouseegmont.fi

ePress® -lehtihylly ePress® -lukupisteet